top of page

Retreat October 2020 FULLY BOOKED


Mijn vriendin Ezra Pronk organiseert op 23, 24 en 25 Oktober 2020 een vegan retreat in eigen land. Ik zal op dit retreat verschillende workshops faciliteren. Lees snel verder wat je nog meer kan verwachten.


Een weekend lang unwinden in een mooi natuurgebied met de focus op persoonlijke ontwikkeling met heerlijk veganistisch eten, klinkt dat goed? Dan is deze retraite misschien iets voor jou.


Wat kun je verwachten? Drie dagen (vrij-zo) genieten. Dit is jouw weekend. We maken stiltewandelingen, de dag met yoga beginnen, er zijn workshops met als thema spiritualiteit / (zelf)liefde / mindfulness, (begeleide) meditaties, breathwork en tussen alles door kun je genieten van heerlijk veganistisch eten. Ontbijt, lunch, diner, en snacks zijn allemaal inbegrepen, zodat jij ontzorgd wordt en je helemaal op jezelf kunt richten.


Locatie: Het Kleine Paradijs (www.hetkleineparadijs.nl)


Prijzen: Voor deze allereerste editie van Vegan Retreats gelden de volgende prijzen:

- 4 persoonskamer: € 349,-- p.p. (ipv € 449,--) - 2 persoonshuisje: € 399,-- p.p. (ipv € 499,--) - toeslag huisje voor jezelf: € 85,--

Let op: in de huisjes is het moeilijk om anderhalve meter afstand te bewaren. Mocht je een 2 persoonshuisje willen boeken, dan kan dat dus volgens de corona-maatregelen alleen met iemand die tot je huishouden behoort.


Prijzen zijn inclusief alles. Dus ontbijt, lunch, diner, snacks, koffie, thee, verblijven op deze waanzinnige locatie en de workshops, sessies en verdere invulling van het programma.

Reserveren: mail naar ezrapronk@hotmail.com met je reservering. Laat het even weten als je samen met iemand komt en bij elkaar op de kamer wilt. Ook als je allergie/intolerantie hebt, laat het me even weten.


Je reservering is definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.


Natuurlijk mag je ook mij mailen voor vragen en reserveringen. Ga dan naar Contact op deze site.

bottom of page