top of page

Vegan Retreat NL November 2020


Ons Vegan Retreat in Oktober zit vol en daarom organiseren wij een tweede editie in November.

Kom op 6,7 en 8 November een weekend lang unwinden in een mooi natuurgebied met de focus op persoonlijke ontwikkeling met heerlijk veganistisch eten.


Wat kun je verwachten? Drie dagen genieten. Dit is jouw weekend. Samen met het team maken we er een onvergetelijk en inspirerend weekend van. In het weekend van deze bijzondere editie is het de laatste kwartier-fase van de maan; een mooie tijd om te reflecteren op de afgelopen periode en te ontdekken wat losgelaten mag worden, maar ook wat je wilt meenemen en welke zaadjes je wilt planten voor de komende tijd. Het thema voor dit weekend is dan ook: Let Go & Welcome Change. Aan dit thema wordt o.a. met coaching, meditatie en yoga aandacht gegeven.


Daar hoort natuurlijk goed eten bij. Ontbijt, lunch, diner, en snacks zijn allemaal inbegrepen, zodat jij ontzorgd wordt en je helemaal op jezelf kunt richten. Alles is veganistisch. het programma volgt nog.


Locatie: Het Kleine Paradijs (www.hetkleineparadijs.nl)


Hieronder vind je de prijzen van de retraite. Deze prijzen zijn all inclusive. Dus ontbijt, lunch, diner, snacks, koffie, thee, verblijf op deze waanzinnige locatie en de workshops, sessies, lessen en verdere invulling van het programma.


Prijzen: - 4 persoonskamer: € 399,-- p.p. (ipv € 449,--) - 2 persoonshuisje: € 449,-- p.p. (ipv € 499,--) - toeslag huisje voor jezelf: € 85,--


Let op: in de huisjes is het moeilijk om anderhalve meter afstand te bewaren. Mocht je een 2 persoonshuisje willen boeken, dan kan dat dus volgens de corona-maatregelen alleen met iemand die tot je huishouden behoort. Je kunt uiteraard ook een huisje voor jezelf boeken.


Wil jij erbij zijn? Tof! Mail naar ezrapronk@hotmail.com met je reservering. Laat het even weten als je samen met iemand komt en bij elkaar op de kamer wilt. Ook als je allergie/intolerantie hebt, laat het me even weten. Je reservering is definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Je mag ook naar contact@rosasari.com mailen.


We zien ernaar uit je daar te ontmoeten!

bottom of page