top of page

Upcoming workshop 'Listen to Your Inner Wisdom' Warmond Juni 2020


Leren luisteren naar je eigen wijsheid zonder de meningen van anderen. Dat is niet gemakkelijk. Zeker niet omdat we geprogrammeerd zijn ons te richten op die buitenwereld en ons aan te passen aan wat van ons gevraagd wordt. Maar wat heeft dat nu voor je opgeleverd? Volg je je hart? Wordt je geleefd, of maak je bewust je eigen keuzes?

Wellicht weet je helemaal niet meer wat eigenlijk vanuit binnen komt en wat vanaf buiten.

Breng daar vandaag nog verandering in en doe mee aan de workshop ‘ Listen to your Inner Wisdom’


Intieme groepssessies

De les is een intieme groepssessie, waarbij je in een veilige, open en ondersteunende omgeving de mogelijkheid krijgt om persoonlijke vraagstukken en ervaringen te delen en samen aan het werk te gaan. Ik maak gebruik van Mindfulness en praktische oefeningen om woorden en inzichten om te zetten in acties, zodat je daadwerkelijk je doel kan bereiken.

Een deelnemer schreef:

“Deze sessies zijn ontzettend waardevol, mede doordat Rosa je enorm goed begeleidt bij jouw persoonlijke vraagstuk of thema. Ze gaat verder dan de theorie en combineert inzichten vanuit verschillende invalshoeken met mindfulness en haar eigen intuïtie. Hierdoor blijf je niet hangen in analyses en verhalen over jezelf, maar kom je echt tot de kern, met een praktische uitwerking als mooi gevolg!”


Waar: Parels & Oesters, Warmond

Wanneer: Donderdag 18 of 25 juni om 19.00 – 20.30 (inloop vanaf 18.45 )

Prijs: €5,- excl BTW.

Maximaal 5 personen voor een optimaal resultaat en groepsenergie

Kom in gemakkelijke kleding en neem een notitieboekje + pen mee.


Ps. Uiteraard houden wij ons een de Corona regels


Koop hier mijn ticket.

bottom of page