top of page
Rosa Winkel.jpg

Rosa Winkel

"Verbinding zorgt ervoor dat je in jouw pure kracht komt te staan. Eenmaal daar beland voelt het aan alsof het leven met jou samen danst; alsof het leven klopt. Alles wat jij aan het leven geeft komt in tienvoud naar je terug."

Persoonlijk verhaal

 

In 2015 besloot ik mijn ‘wijze stem’ te volgen. Hoe ik leefde paste niet bij wie ik werkelijk was. De stem vertelde mij van route te veranderen. De aanwijzingen waren subtiel maar overduidelijk waardoor ik er niet omheen kon. Ik vertrouwde haar aanwijzingen en ondernam actie. Met als gevolg dat ik mijn managementbaan opzegde en zonder duidelijk plan naar Bali vertrok. Op deze plek viel alles samen en de persoon die ik werkelijk ben deed haar intrede. Ik heb ruim 3 jaar de tijd genomen om te groeien in kracht en vertrouwen. Toen werd opnieuw duidelijk gemaakt dat ik klaar was om terug te keren naar Nederland. Ik kwam terug als zelfstandig ondernemer met een bloeiende coachingspraktijk. Sindsdien is mijn ‘wijze stem’ mijn kompas en raadgever waar ik het meeste op vertrouw.

Inmiddels heb ik samen met mijn man de Randstad ingeruild voor meer rust, ruimte en natuur op de Veluwe waar ik in het dorpje Wilp-Achterhoek een prachtige lichte praktijkruimte aan huis heb.

 

Mijn visie

 

Duidelijk communiceren is een van de belangrijkste aspecten bij het maken van verbinding. In mijn ervaring zie ik dat dit veel mensen niet makkelijk afgaat. Hoe we duidelijk kunnen communiceren hebben de meeste van ons niet geleerd. Niet altijd van onze ouders, niet van de leerkrachten en niet van de mensen in je omgeving. Dit is geen verwijt, want ook zij wisten niet hoe ze het moesten doen. Dit kan je alsnog leren. Daar ben je namelijk nooit te oud voor. Ontdek wat de toegevoegde waarde van duidelijk communiceren voor je kan betekenen, dan word je vanzelf enthousiast. Ervaar het en geef het door!

 

Mijn missie

 

Het is mijn missie om jou beter verbinding te laten maken met jezelf en je geliefden, zodat dat wat jou als mens uniek maakt weer gaat stromen. Verbinding zorgt ervoor dat je in jouw pure kracht komt te staan. Eenmaal daar beland voelt het aan alsof het leven met jou samen danst; alsof het leven klopt. Alles wat jij aan het leven geeft komt in tienvoud naar je terug. Mijn missie is jou deze magie te laten ervaren.

 

Wat ik graag doe

 

Opgeleid tot life coach en een ruime ervaring met een specifieke focus op communicatie in relaties begeleid ik individuen, koppels en gezinnen met liefde naar een verbeterde verbinding in de relatie tot jezelf en de ander.

 

Scholing

 

Al op mijn 14e levensjaar woonde ik regelmatig lezingen bij over de emotionele ontwikkeling van de mens en hun onderlinge relaties. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding HBO Kunsteducatie afgerond. Vervolgens heb ik de opleidingen: NLP, Mindfulness, Danscoaching, Creatieve coaching en een licentie “Opvoeding” van Thomas Gordon communicatie behaald. Daarnaast heb ik specifieke scholing gehad in: ademwerk, mediumschap en psychic reading, yoga, meditatie en biotherapie. En natuurlijk mijn persoonlijke ontwikkelingsproces en zelfonderzoek, iets wat nooit ophoudt.

 

Wat mij onderscheidt

 

Wat mij in mijn werkzaamheden een aanpak onderscheidt is mijn zeer sterk ontwikkelde intuïtie. Die helpt mij snel tot de kern van de kwestie te komen. Dit heeft eraan bijgedragen dat ik al jarenlang individuen en koppels/gezinnen succesvol en naar grote tevredenheid heb mogen begeleiden bij hun zoektocht naar ware verbinding, liefde, geluk en innerlijke wijsheid.

 

Naast mijn coachingspraktijk en het geven van trainingen bied ik ook Yin Yoga aan bij verschillende yoga studio’s in de regio en in mijn praktijkruimte aan huis.

Voor mijn yogalessen, workshops, communicatietrainingen, podcasts, retraites en andere inspiratiebronnen, verwijs ik je graag naar Nieuws.

"I had a life changing experience with Rosa. I got  to really see things about myself that I had never confronted, and got to look deep within myself through Rosa's deep insights and talked it all through with her wisdom and visions. I recommend this to anyone just to get  more in touch with yourself and to live a more authentic life and be the best version of yourself, through her psychic sessions and through her life coaching.”

Justine - teacher (Australia)

Justine.jpg
bottom of page