top of page
Deer
IMG_9183.JPG
Baa_edited.jpg

Meer weetjes over Rosa

Naast mijn opleiding en levenservaring is het ook van cruciaal belang dat er een klik is tussen ons. Om deze reden deel ik graag wat meer leuke en handige weetjes over mezelf. Dit geeft jullie de kans om mij beter te leren kennen voordat we elkaar ontmoeten tijdens een kennismakingsgesprek, waarin we kunnen ervaren of er een goede match is en of ik jullie kan helpen.

1

Gevoel voor humor

2

Hoog sensitief (HSP)

3

Zesde zintuig

IMG_9178.JPG

4

Houd van avontuur en reizen

5

Gek op haar hond Sammi

6

Verslaafd aan romantische films en series

Relevante Opleidingen & Cursussen

Thomas Gordon Opleiding

Communicatietrainer

Neuro-Linguistic Programming (NLP) 

Gelicentieerde coach

Mindfulness MBSR

Mindfulness trainer

Arthur Findley College London

Mediumship

Relatie en HSP Expert

Zelfstudie, lezingen, workshops en levenservaring

Wat mij onderscheidt

Wat mij in mijn werkzaamheden een aanpak onderscheidt is mijn zeer sterk ontwikkelde intuïtie. Die helpt mij snel tot de kern van de kwestie te komen. Dit heeft eraan bijgedragen dat ik al jarenlang individuen en koppels succesvol en naar grote tevredenheid heb mogen begeleiden op weg naar groei, geluk en verbinding.
 

“Rosa is geweldig. Ze luistert aandachtig en hoort meer dan wat er gezegd wordt. Ze kan precies aangeven wat er echt besproken moet worden, ook al ligt dat diep verborgen. Haar intuïtieve werkwijze maakt de reis vloeiend en soepel. Ze begeleidt mij, duwt nooit. En als ze dat doet, dan is het met veel medeleven en begrip. De sessies die ik met haar heb gedaan, hebben mijn ogen wijd geopend en duizenden deuren geopend. Ik ben dankbaar dat ik haar heb gevonden.”

Fanny

1706962676134.jpeg
bottom of page